Ziua Turismului Arădean, sâmbătă, la Ştrandul Neptun. Ce SURPRIZE îi aşteaptă pe arădeni

Ziua Turismului Arădean, sâmbătă, la Ştrandul Neptun. Ce SURPRIZE îi aşteaptă pe arădeni

Consiliul Judeţean Arad, Primăria Municipiului Arad, Centrul Cultural Judeţean, Centrul Cultural Municipal şi SC Recons SA au pus la punct ultimele detalii legate de desfăşurarea Zilei Turismului Arădean, eveniment ce va avea loc sâmbătă, 8 iulie 2017, la Ştrandul Neptun.

Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a precizat că iniţiativa organizării zilei turismului arădean a venit din partea CJA. „Am găsit deschidere şi ideea noastră a fost primită cu entuziasm. Considerăm că acest eveniment este o oportunitate pentru turişti, aceştia având ocazia de a descoperi judeţul Arad, obiectivele turistice, tradiţiile, istoria, obiceiurile, gastronomia, lăcaşurile de cult, dar şi cetăţile sau ştrandurile de pe raza judeţului”, a spus Iustin Cionca.

Un număr de peste 30 de expozanţi s-au înscris la acest eveniment, urmând a pregăti standuri prin care atracţiile turistice ale Aradului vor fi puse în valoare, descoperite şi redescoperite de toţi cei care, pe parcursul zilei de 8 iulie, se vor afla la Ştrandul Neptun. Geanina Pistru, reprezentantul Primăriei Municipiului Arad, a subliniat că această acţiune a fost organizată din dorinţa de a promova potenţialul turistic al Aradului, un judeţ plin de tradiţie, unde se pot petrece vacanţe frumoase.

Andrei Ando, directorul executiv al Direcţiei Comunicare şi Strategii din cadrul Consiliului Judeţean Arad, a prezentat câteva dintre atuurile judeţului Arad, atuuri care se vor regăsi, prin expozanţi, la Ziua Turismului Arădean, ideea fiind aceea de a transforma Aradul dintr-un judeţ de tranzit într-unul de destinaţie. Acesta a precizat, totodată, că Centrul Cultural Municial va amplasa şi o scenă, urmând a avea loc câte un spectacol în fiecare oră, începând cu Nova Band, Palatul Copiilor, Party Mix, Life-Style, Liceul de Artă şi terminând cu Trupa de Serviciu. „Prin partenerii noştri de la Parcul Natural Lunca Mureşului, vom oferi o plimbare cu barca pe Mureş, la intervale orare diferite. Evenimentul va fi transmis la Radio Arad şi de la ora 10 la ora 18 vom fi în direct de aici, de la Ştrandul Neptun”, a subliniat Andrei Ando.

Dana Andreica, directorul Centrului Cultural Municipal, a subliniat că acest eveniment este un nou prilej pentru a desfăşura acţiuni care îmbogăţesc patrimoniul cultural al municipiului.

Seara se va încheia cu o petrecere inedită Arad Pool Party la bazinele mari din Ştrandul Neptun.  În cadrul evenimentului, în zona bazinelor se va monta o scenă completată de un iluminat arhitectural deosebit şi două baruri foarte mari, unul dintre ele (AQUA BAR) fiind funcţional chiar în interiorul bazinului mijlociu. În zona celui de-al doilea bar va exista o zonă de lounge. Vor exista de asemenea pe tot parcursul zilei diverse concursuri gen „wet t-shirt”, iar muzica va fi întreţinută de DJ specializaţi în acest gen de evenimente.

Invitatul special al Arad Pool Party va fi Andre Rizo, un Dj cunoscut pentru susţinerea unor evenimente de genul acesta la cluburi renumite cum ar fi Fratelli şi Buddha Bar.

  1. aratati tarii ca suntem un oras european

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.