Adulți, copii și… căței! Cu toții au participat la o acțiune de ecologizare, pe malul Mureșului. Ce cantitate de deșeuri a fost strânsă (FOTO+VIDEO)

Adulți, copii și… căței! Cu toții au participat la o acțiune de ecologizare, pe malul Mureșului. Ce cantitate de deșeuri a fost strânsă (FOTO+VIDEO)

În ciuda vremii nefavorabile, mai mulți iubitori de natură s-au întâlnit sâmbătă pe malul Mureșului pentru a participa la o acțiune de ecologizare.

Evenimentul a fost organizat de Luiza Mîrnea, o tânără din Arad care a inițiat o acțiune asemănătoare și în urmă cu doi ani, care a fost un succes, și de Claudiu Barbu de la Asociația Verde Viu.

Au fost 45 de voluntari, printre care și copii foarte mici și o femeie însărcinată. Nu au lipsit nici patrupedele, care i-au însoțit pe stăpâni pe toată durata acțiunii.

Timp de aproape două ore (din cauză că a plouat foarte mult), aceștia au reușit să adune 600 de kilograme de deșeuri. Luiza ne-a spus că din fericire nu a fost o cantitate atât de mare de gunoi ca în urmă cu doi ani, când s-au adunat peste două tone.

La final, sacii au fost încărcați înt-un camion de salubrizare al firmei RETIM Ecologic Service SA, care i-a ajutat pe organizatori și cu echipamente necesare acțiunii de ecologizare. De altfel, reprezentanţii Retim au precizat că vor lua parte şi pe viitor la astfel de acţiuni.

https://www.facebook.com/mirnea.luiza/videos/1952829914729394/

https://www.facebook.com/mirnea.luiza/videos/1952451024767283/

 

 

  1. Jos palaria Luiza! Felicitari!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.