Alegeri 2024. A avut loc tragerea la sorți a preşedinţilor Birourilor Electorale de Circumscripţie 

Alegeri 2024. A avut loc tragerea la sorți a preşedinţilor Birourilor Electorale de Circumscripţie 

A avut loc tragerea la sorți a preşedinţilor Birourilor Electorale de Circumscripţie și a locţiitorilor acestora.

Vineri, 12 aprilie, de la ora 11, a avut loc tragerea la sorţi a preşedinţilor Birourilor Electorale de Circumscripţie şi a locţiitorilor acestora, ce se vor constitui în judeţul Arad, cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024.

„Facem precizarea că, preşedinţii birourilor electorale de circumscripţie şi  locţiitorii acestora, desemnaţi în data de 12 aprilie 2024,  prin tragere la sorţi de către preşedintele Tribunalului Arad, îşi vor exercita atribuţiile în cadrul Birourilor Electorale de Circumscripţie ce se vor constitui în judeţul Arad, cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024,  începând cu  data de 15 aprilie 2024, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 199/2024, privind aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi la alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024.”, precizează Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Tribunalului Arad.

Foto deschidere: Arhivă, caracter ilustrativ

Sursa foto text: Tribunalul Arad

]S
Cuvinte cheie
  1. Aceeasi judecători, procuri și grefieri! Nici un avocat nicăieri în tara!!! După ce mai sunt invitați? Pentru indeplinire formalități?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.