Banner anti-LGBTQ+ afișat pe un pod în Micălaca

Banner anti-LGBTQ+ afișat pe un pod în Micălaca

Pe pasajul de pe strada Voinicilor, din cartierul Micălaca, a fost amplasat astăzi un banner inscripționat cu un mesaj îndreptat împotriva comunității LGBTQ+.

„NE PASĂ DE COPII / STOP DOCTRINEI LGBT” a fost textul de pe banner, cu referire – cel mai probabil – la situația legată de introducerea educației sexuale în școli, care a stârnit controverse în societatea românească, precum și în contextul în care, luna trecută, persoanele care fac parte din comunitatea LGBTQ+ au sărbătorit libertatea de a fi ele însele.

Momentan nimeni nu și-a însușit acest banner, autorii alegând să rămână anonimi.

  1. penibil. cum sa ai asemenea mesaje in secolul 21? aradul devine tot mai trist

    Raspunde
    • In ideea ca odata cu trecerea secolelor, societatea trebuie sa se degradeze si sa accepte degenerarea venita din partea grupurilor de minoritate sexuala?

      Raspunde
      • Corect!
        Este”GROAZNIC”ca aceste minoritati nu stiu sa pastreze discretia! In secolul 21 nu poti sa-mi impui sa agreez astfel de inepti!

        Raspunde
  2. wow, în sfârșit ne deschidem ochii. fără homosexuali printre noi!!!!! în orice secol trăim, atâta timp cât suntem în Europa suntem creștini și îl iubim pe Dumnezeu. Diavolul vine sub diverse forme, una este homosexualitatea

    Raspunde
  3. Felicitari celui care a facut asta ! Celor revoltati le doresc copii homosexuali !

    Raspunde
    • Politia de ce nu ia măsuri urgente pentru arestarea nenorocitului care a pus asemenea grozăvie,știrbind principiile sănătoase de toleranță arădene? Astfel de indivizi ar trebui sa fie închiși pe viață în pușcărie,ei sunt împotriva progresului, al vântului schimbării spre o lume nouă și mai bună care adie pe tot mapamondul.
      Între cei care arborează asemenea mesaje oribile, cei care pun bombe ori nu respectă măsurile de prevenire a pandemiei Covid,nu există nici o diferență.

      Raspunde
      • sfântul andrei 6 iulie, 2021, 4:09 pm

        du-te la ospiciu ca a o este locul tău. Felicitări celui ce a pus afișul. Nuvreau sa trăiesc într-o lume a depravarii printre lezbiene și homosexuali. Ăștia ar trebui ascunși undeva i pădurea amazoniana. Ipicritilor care le țineți parte sa aveți parte numai de violuri ale homosexualilor.

        Raspunde
        • sfantule mai treci pe la scoala. nu ti-ar strica sa inveti sa scrii inainte sa vorbesti despre lucruri pe care oricum nu le intelegi. si cu padurea amazoniana ce ai? ai idee unde e pe harta sau ca e plamanul planetei? sau ca unii dintre cei mai puri oameni de pe lume traiesc acolo? dar tu habar nu ai de toate astea, ca tu esti incult, analfabet si indoctrinat…

          Raspunde
  4. În numele toleranței unii își doresc să trăiască un model deșănțat. Mesajul de pe pod este unul cât se poate de corect. Nu îndoctrinați următorele generații cu tâmpenii anormale. Că ei există, e treaba lor dar nu înseamnă că trebuie să se legifereze acceptarea lor în societate. Pentru educație există părinți, școală etc. Dacă unii părinți se comportă abuziv cu odraslele lor avem legi suficiente.

    Raspunde
  5. Bine a făcut! Cinste autorului!!! Încurajez la cât mai multe mesaje anti- LGBT. Ca și în orice situație, pro și contra, înainte ca toți frustrații și toate incapacitățile de a se uita între picioare și crizele de identitate să comenteze🤨

    Raspunde
  6. Ne pasă de copii doar cât timp nu sunt homosexuali, nu? Urât mesaj.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.