BIHOREAN prins în timp ce vindea DROGURI într-un oraș din județ

BIHOREAN prins în timp ce vindea DROGURI într-un oraș din județ

Un bihorean a fost depistat în județul Arad în flagrant delict în timp ce vindea ecstasy.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad au efectuat două percheziții pe raza județelor Bihor și Arad. Un bărbat a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc.

„La  data de 9 ianuarie 2020, a fost depistat în flagrant delict un bărbat, de 33 de ani, din județul Bihor, pe raza localității Chișineu-Criș, din județul Arad, în timp ce ar fi oferit spre vânzare comprimate de ecstasy. Totodată, au fost efectuate două percheziții domiciliare, pe raza celor două județe, fiind descoperite și indisponibilizate în vederea cercetărilor, 130 de comprimate de ecstasy și 10 grame de amfetamină. Au mai fost ridicate și diverse obiecte întrebuințate pentru înființarea și întreținerea de culturi de droguri de risc, de tip indoor”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Tribunalul Arad a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de bărbatul de 33 de ani, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.