Casa Județeană de Pensii Arad face angajări. Sunt scoase la concurs 21 de posturi

Casa Județeană de Pensii Arad face angajări. Sunt scoase la concurs 21 de posturi

Peste 20 de posturi sunt scoase la concurs de Casa Județeană de Pensii Arad.

Este vorba despre 17 posturi de consilieri și de 4 posturi de referenți. Concursul va avea loc în data de 6 septembrie.

„În conformitate cu prevederile OUG nr.90/23.08.2021, privind unele masuri din domeniul pensiilor publice Casa Județeană de Pensii Arad organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi de execuție, contractuale din cadrul Casei Județene de Pensii Arad pentru perioada 15.09.2021 – 31.12.2022: consilier (studii Superioare), debutant – număr posturi: – 17; referent (studii Medii), debutant – număr posturi: – 4 pentru activitatea de evaluarea în vederea recalculării pensiilor din sistemul public de pensi”, precizează reprezentanții Casei Județene de Pensii Arad

Concursul va avea loc în data de 6 septembrie ora 10, în sala de conferințe a Consiliului Județean Arad, – proba scrisă va consta în întrebări de tip grilă. Intrarea în sală se va face în intervalul orar 9 – 9.40. Candidații vor fi selectați conform procedurii operaționale pentru ocuparea posturilor suplimentare din Casele Teritoriale de Pensii.

Selecţia constă în parcurgerea a trei etape, astfel:

Verificarea eligibilităţii administrative a dosarelor – proba eliminatorie:

Proba scrisă în data 6 septembrie, între orele 10 – 13

Interviu.

La depunerea dosarului de concurs se va aloca un număr de înregistrare fiecărui candidat, număr ce va fi folosit la indentificarea acestuia, la afișarea rezultatelor la probele de concurs.

Anunțul și procedura sunt postate pe pagina web a instituției: www.cjpensiiarad.ro     

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.