Deplasare la Mioveni a fanilor „Bătrânei Doamne”, în preajma aniversării a 71 de ani de la ÎNFIINȚAREA ECHIPEI

Deplasare la Mioveni a fanilor „Bătrânei Doamne”, în preajma aniversării a 71 de ani de la ÎNFIINȚAREA ECHIPEI

Fanii UTA sunt chemați pentru a sărbători împreună aniversarea a 71 de ani de la înființarea echipei, la Mioveni, la un meci care se dorește a fi prima „revanșă” în fața unui adversar puternic.

Prima deplasare din play-off îi trimite pe jucători pe terenul unei echipe solide, dar care pe
parcursul campionatului a avut și sincope ce au făcut-o să aibă emoții cu privire la prezența sa în clasamentul primelor șase echipe.

„Este prima „revanșă” pe care o avem de luat în fața unui adversar împotriva căruia am pierdut un singur punct în confruntările din sezonul regulat”, susține Suporter Club UTA.

În preajma aniversării celor 71 de ani de la înființarea UTA-ei, în data de 18 aprilie, echipa antrenată de  Roland Nagy va juca în deplasare la mare distanță, însă, distanțele nu trebuie să
fie o problemă atunci când vine vorba despre iubirea față de „Bătrâna Doamnă”.

Cei care doresc să facă deplasarea la Mioveni cu autocarul trebuie să se înscrie la unul din numerele de telefon: 0756.321.485 sau 0724.295.140 sau pe pagina de Facebook Suporter Club UTA.

Plecarea va avea loc în data de 17 aprilie, ora 03.00 noaptea, din fața stadionului Francisc Neuman (UTA). Înscrierea este obligatorie.

 

  1. pai, echipa s-a infiintat in 2013. Stati cam prost cu matematica

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.