DOSAR PENAL în cazul AGRESĂRII UNEI FEMEI în timpul vizitei Elenei Udrea în comuna Nana

DOSAR PENAL în cazul AGRESĂRII UNEI FEMEI în timpul vizitei Elenei Udrea în comuna Nana

Poliţiştii din localitatea Curcani, comuna Nana (judeţul Călăraşi) s-au autosesizat şi au deschis un dosar de cercetare penală cu privire la agresarea unei femei de către reprezentanţi ai Partidului Mișcarea Populară (PMP), în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana, fiind făcute cercetări pentru lovire sau alte violenţe.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliție Rurală Curcani s-au sesizat din oficiu, în seara de 07 mai a.c., cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, în timpul unei vizite efectuate de lideri ai unui partid politic, în parcul din localitate, a avut loc o agresiune”, se arată în comunicatul de presă remis de Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi.

Reprezentanţii IPJ Călăraşi au precizat că, din verificările efectuate până în prezent, a fost identificat „F. Ştefan, de 45 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, care, pe fondul unor discuţii contradictorii, ar fi agresat fizic o femeie de 62 ani, din comuna Nana”.

Surse apropiate anchetei au precizat că agresorul este Ştefan Fileaţă, care o însoţea pe Elena Udrea în vizită făcută în parcul din comună Nană.

Femeia agresată nu a depus până acum plângere la Poliţie.

Poliţiştii s-au autosesizat după ce Antena 3 a prezentat imagini filmate în timpul incidentului, susţinând că femeia voia să se plângă de modul în care s-a făcut restituirea terenurilor în comună, dar a fost împiedicată de către un grup alcătuit din membri PMP pentru asigurarea protecţiei Elenei Udrea.

Foto: Facebook

  1. Surse? A vazut toata tara la Antena3 cum a dat gorila aia cu biata femeie de pamant. Abia astept sa vina si la Arad :))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.