Folk pe Pâine, la ediția a V-a! PROGRAMUL COMPLET al evenimentului de la Pecica

Folk pe Pâine, la ediția a V-a! PROGRAMUL COMPLET al evenimentului de la Pecica

Folk pe Pâine, eveniment organizat de Cenaclul Lucian Emandi al Casei de Cultură Pecica, cu sprijinul Primăriei, Consiliului Local și al numeroșilor parteneri și sponsori, a ajuns la ediția a V-a și se bucură de o tot mai mare popularitate în rândul iubitorilor genului. În fiecare an noi, pecicanii, dăm pâinea, artiștii vin cu muzica folk și rezultă o combinație perfectă.

De-a lungul celor patru ediții, pe scena festivalului au urcat multe nume, mai mari sau mai mici: Mircea Vintilă, Magda Puskas, Vasile Mardare, Marius Bațu, Adrian Ivanițchi, Cristian Buică, Maria Gheorghiu, Emeric Imre, Octavian Bud, Constantin Neculae, Ioan Gyuri Pascu,  Mircea Bodolan, Dinu Olărașu, Walter Ghicolescu, Adrian Sărmășan, Adrian Beznă, Jul Baldovin, Daniel Făt,  Daniel Julean, Nelu Pitic, Raluca Cizmaru, Felicia Pop, Florian Chelu, Alexandrina Chelu, Adina Hodișan, Anamaria Maranda, Vasile Gondoci, George Popovici, Mihai Henț, Livia Daniel, Angelica Daroț, Oliver Goilean, Ioana Mureșan, Adrian Borcea, Gabriela Verșan, Eugenia Ponta Pete, Mircea Igrișan și formații: Emeric Set, Punct Rom, Trupa de Serviciu, Old Lady’s Band, Nova Band.

La fiecare ediție, am împletit frumos poezia cântată cu poezia rostită, prin glasul poeților, mai mari sau mai mici: Sorin Poclitaru, Lucia Bibarț, Emanuel Gruia, Eugenia Ponta Pete, Camelia Chifor, Tatiana Moș, Nicoleta Suceveanu Dudaș, Blazena Karkus, Rodica Maria Popa.

Ediția a 5-a va aduce pe scenă, pe lângă nume care au fost și nume care nu au fost încă: Andrei Păunescu, Cătălin Stepa, Ștefania Iacob.

În ce constă farmecul festivalului? În faptul că se desfășoară la cort, într-un cadru natural, că după concerte, în fiecare seară, pâinea se servește cu ceaun și în jurul focului de tabără se cântă folk până dimineața.

În concluzie, vă așteptăm, în pădurice, la cort, unde chitarele ne cheamă, în fiecare seară a zilelor de 2 și 3 septembrie, începând cu ora 19, să servim, pentru a V-a oară la Pecica,  Folk pe Pâine.

Eugenia Ponta Pete

Afis folk pe Paine 2016

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.