Iubitul mamei fetiței omorâte și-a recunoscut fapta. Copila a fost izbită cu capul de perete pentru că voia să se joace

Iubitul mamei fetiței omorâte și-a recunoscut fapta. Copila a fost izbită cu capul de perete pentru că voia să se joace

Iubitul mamei fetiței omorâte și-a recunoscut fapta. Acesta a precizat că a lovit-o pe fetiță cu capul de perete pentru că voia să se joace.

Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe  lângă  Tribunalul Arad, informează că „în seara zilei de 1 noiembrie, ora 20,30, o persoană s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Arad şi a comunicat că a recunoscut în fotografiile publicate în mass-media, faptul că respectivul cadavru ar aparţine numitei Antonia în vârstă de 4 ani, care este fiica unei persoane care locuieşte cu concubinul ei C. F. B. în vârstă de 23 ani, care lucrează ocazional şi este cunoscut ca şi consumator de droguri. Ca urmare a acestora, organele de poliţie au efectuat verificări la adresa mai sus menţionată, iar cele sesizate s-au confirmat”.

În cursul aceleiași nopţi au fost audiate mai multe persoane, inclusiv concubinul mamei victimei, acesta fiind reţinut de organele de urmărire penală.

„Iniţial, cu ocazia audierii, inculpatul nu a recunoscut săvârşirea faptelor. A declarat doar că la un moment dat, în cursul zilei de sâmbătă a auzit un zgomot în baie, observând că victima era căzută pe gresie, în exteriorul vanei. Apropiindu-se de copil a constatat că fetiţa nu are puls, aşa încât s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a înghesuit într-un geamantan, a apelat o firmă de taximetrie şi, deplasându-se cu un taxi în cartierul Bujac, din municipiul Arad, unde, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând apoi de la faţa locului”, precizează Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe  lângă  Tribunalul Arad.

Ulterior, suspectul a revenit asupra declaraţiei iniţiale, recunoscând săvârşirea faptelor. Acesta a declarat că a lovit-o pe fetiță cu capul de perete pentru că era agitată și voia să se joace.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.