LIVE/ Dezbatere cu candidaţii la funcţia de primar al Municipiului Arad (VIDEO)

LIVE/ Dezbatere cu candidaţii la funcţia de primar al Municipiului Arad (VIDEO)

Hotel Continental Astoria a găzduit prima rundă a unei dezbateri la care au participat câţiva dintre candidaţii la funcţia de primar al Municipiului Arad.

Dacă Gheorghe Falcă a anunţat de la bun început că nu va participa, a surprins lipsa altor candidaţi cu pretenţii la funcţia de primar.

  1. dl falcos barbos participa?

    Raspunde
  2. Sunt curios dnii Bognar si Caba il reprezinta pe Falca?

    Raspunde
  3. Pacat ca nu a participat Ciupe si Falca ca macar astia stiu administratie. Si macar vedeam o dezbatere pe cinste … ăştia dou sigur isi dadeau la ghioale. Restul oricum sunt de umplutura…

    Raspunde
  4. Am participat la dezbatere si mi-am dat seama ca cel mai increzut si mai infatuat dintre toti este Bulumac , culmea nesimtirii , individul asta imberb -administrativ isi permite sa ii jigneasca pe ceilalti participanti afirmand cu un tupeu suin , auzi ma ! ca el e principalul adversar a lui Falca . Fugi ma mutulica, neputinciosule !!!

    Raspunde
  5. Caba, Costea, frustratilor, nu va mai puneti agaricii sa comenteze aiurea (sau sunteti chiar voi?). Sunteti caii troieni, niste virusi in ecuatia asta. Ambii iepurasii lui Falca. Rusine!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.