Moștenirea NEOBIȘNUITĂ cu care s-a ales această femeie de la tatăl ei. A CONVINS AUTORITĂȚILE să facă o EXCEPȚIE (GALERIE FOTO)

Moștenirea NEOBIȘNUITĂ cu care s-a ales această femeie de la tatăl ei. A CONVINS AUTORITĂȚILE să facă o EXCEPȚIE (GALERIE FOTO)

O femeie din Australia a primit după moartea tatălui său o moștenire mai puțin obișnuită. Pentru a rămâne în posesia ei, moștenitoarea a fost nevoită să le ceară autorităților să facă o excepție.

Helen (FOTO) a rămas mută de uimire când la citirea testamentului tatălui său, a aflat că acesta îi lăsase drept moștenire un animal de companie mai puțin obișnuit.

De-a lungul anilor, au apărut diverse zvonuri că pe un domeniu luxos din Darwin (Australia) trăiește un crocodil de apă sărată, care aparținuse unui vânător de crocodili, decedat în anul 1992, însă, zvonurile s-au confirmat câțiva ani mai târziu.

Femeia spune că tatăl său, care fusese vânător de crocodili, l-a prins pe Albert în râul Maria, în anul 1958. La acea vreme Helen, actuala stăpână a animalului, avea doar cinci ani.

Ani la rând, Helen și tatăl ei avuseseră grijă de uriașa reptilă care are peste 3 metri lungime. Cu timpul au îndrăgit animalul atât de mult, încât nici nu s-a pus vreodată problema să renunțe la el.

Acum, Albert  are 70 de ani și trăiește pe una dintre cele mai scumpe proprietăți din Darwin. El are la dispoziţie un bazin, iar congelatorul lui Helen este mereu plin cu bucăţi de peşte.

Legea le interzice australienilor să îşi ia asemenea animale de companie, însă, Albert este atât de bătrân încât autorităţile au hotărât să facă o excepţie în cazul lui.

happy-croc-data albert-eating-a-barramundi-data

Sursa: abc.net.au

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.