RAZIE a Poliţiei: Zeci de persoane au căzut în plasa oamenilor legii (FOTO + VIDEO)

RAZIE a Poliţiei: Zeci de persoane au căzut în plasa oamenilor legii (FOTO + VIDEO)

Zeci de persoane au fost sancţionate astăzi, la Sebiş, în cadrul unei acţiuni de amploare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Potrivit unei informări date publicităţii de IPJ Arad, au fost controlate 120 de autovehicule şi au fost legitimate 167 de persoane. Cu acest prilej, au fost reținute două permise de conducere, pentru depășire neregulamentară şi au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.490 de lei. A fost constatată și o infracțiune de conducere fără permis, informează IPJ.

De remarcat, că 11 sancțiuni au fost aplicate pentru lipsa centurii de siguranță, două pentru utilizarea telefonului mobil iar doi pietoni au fost sancționați pentru traversare neregulamentară prin loc nepermis. Celelalte sancţiuni au fost acordate pentru abateri de la dispozițiile OUG 195/2002.

Acţiunea de la Sebiş s-a desfășurat sub egida TISPOL, care are în vedere verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate. TISPOL se desfășoară în intervalul 11 – 17 martie în statele membre ale UE.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.