Valoarea terenurilor destinate Centurii Est a CRESCUT foarte mult. USR Arad cere verificarea raportului de evaluare

Valoarea terenurilor destinate Centurii Est a CRESCUT foarte mult. USR Arad cere verificarea raportului de evaluare

Având în vedere creșterea neobișnuit de mare a valorii despăgubirilor destinate terenurilor propuse spre expropriere pentru proiectul Centurii Est a municipiului, USR Arad cere Consiliului Județean vizarea raportului de evaluare de către un evaluator verificator.

Recent, valoarea stabilită pentru terenurile pe care CJA își propune să construiască o centură ocolitoare în partea de sud-est a municipiului a crescut spectaculos, de la 1,477 milioane lei la 4,024 milioane. Pentru că acest fapt ridică serioase semne de întrebare referitor la valoarea despăgubirilor pe care CJA intenționează să le plătească, cei de la USR Arad spun că este necesară verificarea modului în care s-a făcut evaluarea, de către un specialist.

Evaluarea acestor terenuri este relativ simplă, fără calcule complicate, pe baza grilei notarilor. Posibilitatea ca un evaluator să greșească este aproape de zero, ceea ce face ca această modificare substanțială de valoare să fie cel puțin suspectă. Pentru că sunt implicați banii arădenilor, transparența procesului de despăgubire este obligatorie. Consiliul Județean trebuie să accepte verificarea celor două evaluări, pentru a ne putea face o opinie asupra bunelor intenții cu care este gestionat proiectul, a declarat Sergiu Vlad, deputat al USR Arad.

 

  1. falca se lauda cu centura lu peste din Arad, ca este cea mai faina din romania, evident Falcao nu sa dus in Oradea sa beleasca ochii la centura de acolo, sa facut pasaj peste sensul giratoriu la intrare in oradea dinspre arad in 2ani, centura din Oradea este in regim de autostrada (2benzi pe sens delimitate intre ele) falca te ia si de du si mai lasane ca nu esti instare de nimic

    Raspunde
  2. Cine sunteti voi USR-isti astia!!!??? Haideti sa auzim ce studi are seful vostru de partid si pe la cate partide a mai fost?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.