Vânzare de haine, cu scop caritabil

Vânzare de haine, cu scop caritabil

Clubul Interact Arad Cetate organizează un proiect cu scop caritabil, banii strânși în urma evenimentului urmând să fie donați Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Arad.

Organizatorii precizează că proiectul „Catrafu-sale” este împărțit în două categorii. „Shop my closet” este prima categorie la care poate lua parte orice persoană care dorește să-și vândă hainele. „Fiecare persoană care dorește să iși vândă propriile articole va achizițona un stand în valoare de 75 lei pentru o zi sau dacă dorește pentru două zile, 150 lei. Intrarea la eveniment se face pe bază de donație, donația minimă recomandată fiind de 15 lei. La sfarșitul evenimentului persoanele participante sunt invitate să doneze banii sau pot alege să îi păstreze”, menționează reprezentanții Clubului Interact Arad Cetate.

A doua categorie este „Special guests”, categorie la care designerii cunoscuți pot veni pentru a-și comercializa propriile produse. Printre invitații speciali se numără și Dada Swimwear, You Boutique, Chic și Brush, prin acest eveniment dorindu-se promovarea designerilor locali.

Fondurile strânse vor fi donate Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Arad.

Cei care doresc să își găsească un obiect vestimentar unic și special sau să vândă unul sunt invitați în zilele de 24 și 25 octombrie, de la ora 10, la Methexis pe Bulevardul Decebal, numărul 2.

Purtarea măștii este obligatorie.

Numărul locurilor este limitat iar informații suplimentare pot fi găsite pe pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/951182962035349.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.