Zodii predispuse la îngrășare în 2016

Zodii predispuse la îngrășare în 2016

Fiecare persoană pune preț pe felul în care arată și dorește să își îmbunătățească constant fizicul. Desigur, unele persoane reușesc să se păstreze suple și pline de viață orice ar fi, pe când altele eșuează în lupta cu kilogramele. Un stil de viață nesănătos, sedentarismul și neglijența în alimentație au efecte asupra fizicului nostru. Iată cât de predispuse sunt zodiile la îngrășare în 2016.

Taur

Taurii în general mănâncă foarte mult și foarte consistent. Pentru ei contează ca o masă să fie bogată și nu prea pun preț pe câte calorii are mâncarea respectivă sau cât de nesănătoasă este. Sunt foarte pofticioși, așa că nu se pot abține de la nimic din ce le place. Chiar dacă femeile Taur pot fi recunoscute mereu pentru că au o siluetă și o constituție de invidiat, vestea proastă este că sunt cele mai predispuse la îngrășare. Chiar dacă nu le face plăcere, trebuie să fie atente mereu ce, când și cât mănâncă.

Gemeni

Persoanele din această zodie se îngrașă relativ repede, dar la fel de ușor pot slăbi, atât timp cât sunt ambițioși și se țin de regimul stabilit. Nu s-ar putea spune că devin prea grași, pentru că nici măcar nu se vede pe cântar. Gemenii au nevoie de trei mese pe zi și cât mai multă apă. Ei nu vor respecta această regulă pentru că mănâncă mai mereu pe fugă, sau chiar uită de acest aspect.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.