REGLARE de CONTURI soldată cu REȚINERI

REGLARE de CONTURI soldată cu REȚINERI

Patru bărbați au fost reţinuţi de poliţişti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, după ce s-au luat la bătaie în centrul orașului Ineu.

Potrivit Inespectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, în data de 11 august 2020, în jurul orei 13,35, poliţiştii oraşului Ineu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în centrul localităţii ar avea loc un conflict spontan între mai multe persoane.

„La faţa locului, poliţiştii au identificat un autoturism de teren care bloca sensul de mers spre localitatea Bocsig, de pe Calea Republicii, în spatele său formându-se o coloană de mai multe autovehicule. De asemenea, au fost identificaţi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 42 de ani, care s-ar fi lovit reciproc şi ar fi cauzat distrugeri asupra autoturismului, provocând indignarea cetăţenilor din jur şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se arată în comunicatul IPJ Arad.

De remarcat, că toţi cei implicați au fost conduşi la sediul poliţiei iar în urma audierilor au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în arestul IPJ Arad, urmând a fi prezenţaţi magistraţilor Judecătoriei Ineu cu propunere de arestare preventivă. Bărbații sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Potrivit informațiilor noastre, incidentul ar fi fost o reglare de conturi între mai multe persoane de etnie romă.

Foto: Internet

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.