PARTICIPĂ la tombolă și ajută-l pe Moș Crăciun să le facă o BUCURIE copiilor și bătrânilor nevoiași, de SĂRBĂTORI

PARTICIPĂ la tombolă și ajută-l pe Moș Crăciun să le facă o BUCURIE copiilor și bătrânilor nevoiași, de SĂRBĂTORI

Nu doar de Crăciun trebuie să fii mai bun, însă acesta este sezonul în care copiii văd și aud de toate, sezonul în care bătrânii se simt cei mai singuri, sezonul în care unii fac cadouri de vis copiilor lor în timp ce alții visează la mult mai puțin, însă tot așa, împachetat cu o fundă drăguță.

Unii visează la mașinuțe electrice, iar alții la o portocală. Unii visează la păpuși, tablete și cadouri scumpe însă alții la un creion, un caiet sau o geacă. E foarte bine să le putem oferi copiilor noștri tot ce nu am avut noi și să le putem împlini visele și să le susținem bucuria. Dar e și mai bine dacă în tot acest proces putem învăța copiii să fie darnici și să ajute, le putem arăta că sunt iubiți și că pot să iubească și ei, că sunt fericiți și protejați și că, prin puțin, pot să protejeze și ei la rândul lor.

În 20 Decembrie 2020 de la ora 20:00 va avea loc o seară frumoasă, în care se extrage tombola caritabilă cu super premii. De 10 ani acest proiect este un altfel de Moș Crăciun pentru numeroase familii din județele Arad și Timiș.

„E super simplu. Avem un număr de 200 de bilete pe care le vindem, iar la final, când se face extragerea, poți afla dacă ai câștigat sau nu. Vom avea diverse premii oferite de partenerii noștri, care pot fi câștigate pur și simplu prin achiziția unui bilet! Toate biletele vândute se colectează într-un bol, iar în 20 Decembrie vom extrage pe rând toate premiile. Va fi un moment super distractiv îndeosebi pentru copii! Costul unui bilet la tombolă este de 10 lei, biletele fiind vândute la noi în restaurant începând din data de 6 Decembrie. La tombolă poate participa oricine, biletele fiind vândute în restaurantele Il Classico și Il Classico Arad începând cu 03.12.2020. Tombola va fi difuzată live, pe facebook, pentru a permite tuturor șansa de a-și revendica premiile”, spun organizatorii.
„Toți banii pe care îi colectăm în urmă evenimentului îi vom folosi pentru achiziția pachetelor de mâncare prin intermediul asociației noastre (Asociația Progresson Youth Power) și Asociației Alexandra Timar – Îngeri pentru suflete – , pentru achiziționarea de mâncare și obiecte de igienă și îmbrăcăminte pentru copiii și bătrânii nevoiași”, anunță organizatorii.
Mai multe informații despre acest eveniment, găsiți aici: https://www.facebook.com/events/471007240546015/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.