Momente dificile pentru un îndrăgit actor arădean

Momente dificile pentru un îndrăgit actor arădean

Doru Nica, un îndrăgit actor arădean, actualmente pensionar, fost crainic al stadionului UTA, trece prin momente dificile.

Grav bolnav, acesta riscă să ajungă pe drumuri din cauza unei situații complicate, din care cel mai mult pare că lipsește omenia.

Doru Nica și-a expus necazul pe Facebook, făcând apel la cei care-l pot ajuta.

„Dragi prieteni , am promis că vă voi spune o poveste tristă care mi se întămplă în aceste zile ! Este poate una dintre cele mai dureroase perioade din viață , după pierderea celor dragi ! Locuiesc în PALATUL SÂRBESC din ARAD și din păcate sunt într-o gravă suferință , având un statut de handicap netransportabil cu însoțitor, fiind dependent de concetratorul de oxigen. Imobilul este administrat de Parohia ortodoxă sărbeaască, paroh fiind pr Plavsici Ognean, care cu aprobarea EPSCOPIEI SÂRBEASCĂ din Timișoara a dat-o în administrare unui ONG numit „Ofensiva tinerilor” condus de numitul Niță Octavian Daniel, care a promis că accesează fonduri europene ptr renovarea imobilului, dar până acum în afară de faptul că a subînchiriat majoritatea apartamentelor cu ora sau cu ziua nu a făcut nimic. Părintelele paroh mai sus menționat, căruia i-am achitat la zi toate taxele nu recunoaște sau mi-a dat chitanțe cu luni în urmă. Îl rog să jure pe SFÂNTA SCRIPTURĂ, pe care o propovăduiește enoriașilor dacă este sau nu adevărat! Fac apel către toate autoritățile abilitate să ancheteze acest caz! Dumneavoastră, dragi prieteni vă rog să mă ajutați, dacă puteți cu închirierea unui imobil la curte pentru că suntem trei frați! Menționez că am fost actor la TEATRUL CLASIC „IOAN SLAVICI” din ARAD de care îmi este foarte dor pentru că de acolo m-am pensionat după patru decenii! Vă rog să mă iertați și să nu interpretați gestul meu ca pe un abuz de bunăvoința DUMNEAVOASTRĂ, dar timpul până la evacuare este foarte scurt și starea mea fizică, psihică și morală se agravează de la o zi la alta! Vă rog să mă iertați pentru că v-am reținut atenția atât de mult timp! Vă îmbrățișez cu drag!”, a povestit Doru Nica. Un strigăt de ajutor pentru cei care pot și, mai ales, doresc să-l ajute.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.