Adolescentă electrocutată după ce s-a urcat pe un vagon de tren. Victima a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului

Adolescentă electrocutată după ce s-a urcat pe un vagon de tren. Victima a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului

O adolescentă a fost electrocutată după ce s-a urcat pe un vagon de tren, în municipiul Arad.

Incidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 21.30, în cartierul Grădiște, pe strada Trenului colț cu Șoimului. Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Arad a intervenit la locul incidentului pentru a acorda primul ajutor adolescentei.

Fata s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de tren, unde a atins firele de înaltă tensiune, fapt care a condus la formarea unui arc electric. Victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe.

UPDATE/ Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad a fost solicitat să intervină la ora 21.4 în municipiul Arad, pe strada Trenului, unde o minoră în vârstă de 16 ani a fost electrocutată la firele de înaltă tensiune de pe un vagon de tren.

S-a intervenit cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

„La locul evenimentului, echipajul medical a acordat îngrijiri minorei, care prezenta arsuri pe aproximativ 40% din suprafața corpului, fiind însă conștientă și cooperantă. În urma evaluării medicale, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Arad. Pompierii militari arădeni au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice.”, a declarat Ruxandra Klein, purtătoarea de cuvânt a ISU Arad.

Potrivit echipajului SAJ Arad, adolescenta era conștientă în momentul examinării medicale. Acesta avea arsuri pe o suprafață de aproxomativ 40 – 50% din suprafața corpului de gradul II/III, de asemena a suferit politrauma prin cădere de la înălțime.

De remarcat că în urmă cu nici o săptămână, în data de 1 august, un tânăr a fost electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de tren din apropierea localității Ghioroc. Anul trecut un alt tânăr și-a pierdut viața într-un accident similar petrecut tot la Ghioroc.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.