Târgul colecționarilor, organizat la Arad

Târgul colecționarilor, organizat la Arad

Asociația ProNumismatica vă invită duminică, 15 septembrie, la târgul colecționarilor organizat la Arad, în incinta Restaurantului Milenium, pe calea Dorobanților, nr. 39 – 41.

Târgul se desfășoară între orele 8 și 13.

Intrarea este gratuită, iar vizitatorii vor putea găsi monede, medalii, bancnote, timbre, acțiuni vechi și multe altele. Alături de colecționari din Arad, Timiș, Bihor, Hunedoara și București, vor fi prezenți la târg și expozanți din Ungaria.

O surpriză plăcută este prezența la târg a Monetăriei Statului, care pe lângă medaliile frumoase de la stand, va încânta vizitatorii și cu o expoziție de excepție, cuprinzând replici ale scutului și sabiei regelui Filip al II-lea al Spaniei, replica sabiei lui Constantin Brâncoveanu, precum și replica bastonului Mareșalului Averescu.

Târgul colecționarilor din 15 septembrie este primul organizat de Asociația ProNumismatica, dar nu singurul, astfel că în data de 21 septembrie va urma un al doilea târg, la Cluj-Napoca.

De remarcat, că membrii asociației au pregătit surprize pentru vizitatori și cadouri pentru copiii care vor veni la eveniment.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.