Situație EXPLOZIVĂ în USR Arad: Conducerea centrală vizează INVALIDAREA candidaților la alegerile parlamentare

Situație EXPLOZIVĂ în USR Arad: Conducerea centrală vizează INVALIDAREA candidaților la alegerile parlamentare

Consilierii locali Daniela Săbău și Dorian Curcanu au câștigat primele locuri pe listele cu care USR Arad va candida la Camera Deputaților și Senat, în urma voturilor primite în cadrul Conferinței Județene a partidului.

Conferința pentru desemnarea candidaților la Parlamentul României a avut loc astăzi iar rezultatele acesteia sunt de natură să creeze o situație explozivă în partid.

Potrivit unor informații de culise, conducerea USR de la București pregătește invalidarea câștigătorilor de la Arad, având alte preferințe în ceea ce privește candidații. În acest sens, împotriva Danielei Săbău și a lui Dorian Curcanu ar fi întocmite deja sesizări la Comisia Națională de Arbitraj a USR, vizând invalidarea candidaturii acestora.

De remarcat, că în acest caz USR ar proceda exact ca și atunci când Elena Vasconi a fost eliminată de pe lista pentru alegerile europarlamentare.

  1. Ce motive au sa invalideze?

    Raspunde
  2. daca s-a votat asa inseamna ca asa a vrut majoritatea. orice ingerinta a centrului va fi in zadar. cei carora nu le convine rezultatul au pierdut sprijinul majoritatii filialei care nu-i va sprijini nici la alegeri.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.