A fost stabilită componența birourilor electorale

A fost stabilită componența birourilor electorale

A fost stabilită componența birourilor electorale. Miercuri, 18 septembrie, au fost traşi la sorţi preşedinţii, locţiitorii şi membrii Biroului Electoral Judeţean şi ai celui de Circumscripţie.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea judecătorilor care urmează să facă parte din componenţa birourilor electorale la alegerile prezidenţiale şi parlamentare a avut loc în Sala Festivă  a Tribunalului Arad.

„În urma tragerii la sorţi, pentru desemnarea celor trei judecători din cadrul Tribunalului Arad care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Preşedintele României din data de 24 noiembrie 2024  şi  a tragerii la sorţi a celor trei judecători din cadrul Tribunalului Arad care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripţie  Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat din data de 01 decembrie 2024, efectuată astăzi, 18 septembrie 2024, cu începere de la ora 10, în şedinţă publică, în Sala festivă, de către Preşedintele Tribunalului Arad,  au fost desemnaţi următorii judecători din cadrul Tribunalul Arad:

Biroul Electoral Judeţean Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Preşedintele României din data de 24 noiembrie 2024:

– Preşedinte – Domnul judecător Branc Cosmin;

– Locţiitor – Domnul judecător Bradin Virgiliu Flavius;

– Membru – Domnul judecător Debreni Cristian Desideriu.

Biroul Electoral de Circumscripţie Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat din data de 01 decembrie 2024:

– Doamna judecător Bachios Diana Andreea;

– Domnul judecător Şurtea Horia Dorel;

– Doamna judecător Coşoveanu Ramona Adela.

Menţionăm că, în conformitate cu dispoziţiile art. 13, alin. 2 din Legea nr. 208/2015, privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare, în termen de 24 de ore de la desemnare, judecătorii, prin vot secret, aleg preşedintele biroului electoral de circumscripţie şi locţiitorul acestuia.” , precizează Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Tribunalului Arad.

Sursa foto: Tribunalul Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.