Debut excelent pentru junioarele din România la prima ediție a Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică

Debut excelent pentru junioarele din România la prima ediție a Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică

Debut excelent pentru junioarele din România la prima ediție a Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică de la Pesaro.

Două probe, două calificări în finale: Alessia Vrânceanu Panciu, la individual, alături de Emma Rotaru, Melissa Fărcuța, Raisa Alexe și Alexandra Andrei la grup.

La individual feminin, probă în care au fost înscrise 69 de gimnaste, Alessia Vrânceanu Panciu s-a calificat de pe locul al 3-lea cu 18.950, după reprezentantele Portugaliei și Ungariei. Cea de-a doua reprezentantă a României, Maria Toma, a avut ghinion la tragerea la sorți, a intrat în concurs a trei și, cu 18.500, s-a clasat pe locul al 10-lea la 0.25 puncte de finală.

Al treilea punctaj al calificărilor, 18.450, l-au obținut Alessia Vrânceanu Panciu, Emma Rotaru, Melissa Fărcuța, Raisa Alexe și Alexandra Andrei în proba de grup. România a fost devansată de Italia 1 (18.700) și Bulgaria 1 (18.500).

Felicitări fetelor, felicitări antrenoarelor Cristiana Spînu și Mariana Mezei, mult succes în calificări la trio, individual masculin, perechi mixte și aerobic dance.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.