Meszar i-a băgat „strâmba” lui Rednic proaspăt operat

Meszar i-a băgat „strâmba” lui Rednic proaspăt operat

Cu o echipă pe loc de baraj, incapabilă să câştige, şi cu un antrenor care şi-a mâncat sănătatea încercând să facă bici din… ce a avut la dispoziţie, Alexandru Meszar, conducătorul de facto al „Bătrânei Doamne”, e dispus să bage mâna în buzunar pentru unul – doi jucători de valoare, care să facă diferenţa şi să scoată UTA din vrie.

Cel puţin asta le-a declarat colegilor de la sportarad.ro: Trebuie să recunoaștem că nu am făcut un mercato foarte bun în această vară, ne-am prea împotmolit la unii jucători, care apoi nu au mai venit la Arad și suntem în situația de azi. Acum încercăm să reparăm ce se mai poate repara și i-am spus domnului Rednic că suntem dispuși să depășit pragul nostru salarial pentru unul – doi jucători care să vină cu un plus clar. Așadar, așteptăm propuneri clare din partea staffului tehnic și vom acționa”. Citeşte tot articolul aici!

Cu alte cuvinte, sunt bani! Brusc. Se pot face eforturi. Dar până acum de ce nu s-a putut? Nu ajunsese cuţitul la os? E bine acum, că a ajuns? A şi tăiat puţin, nu cât să ajungă la măduvă, dar totuşi. Pentru cei care citesc printre rânduri răzbate şi o doză mare de perfidie din partea lui Meszar, care aşteaptă „propuneri clare din partea staffului tehnic”. Serios, Meszare? Acum, la spartul târgului vii cu „strâmbe” din astea? Păi ce să mai aducă Rednic, ce au refuzat alţii? Adică îi pasăm responsabilitatea lui Rednic, care a fost operat a doua oară din cauza trăirilor pe care le-a avut pe banca tehnică a „Bătrânei Doamne”?

E urât să arunci în cârca antrenorului toată incapacitatea managerială a celor care conduc clubul în aşa fel încât am ajuns „sărăciile” ligii I, echipa de care fuge orice jucător conştient de propria valoare.

P. S. Totuşi, dacă Meszar e dispus să bage mâna în buzunar (al cui?!?), bine ar fi ca Rednic (dacă nu pleacă!) să găsească doi jucători minune care să facă UTA să pocnească precum un bici. Numai să nu vină nepregătiţi şi să avem, din nou, răbdare cu ei…

Foto: sportarad.ro

  1. Tarziu. Degeaba. Pana se integreaza noii jucatori vine Craciunul.

    Raspunde
  2. din pacate e tarziu pt adus noi jucatori si in plus de unde sa mai aduci când toti cei buni i-au luat altii? e gargara ieftina ce face dl Mezar e de ochii lumii. UTA e pe tobogan si nu se intrevede nimic bun!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.