Modele arădene, pe scena Milano Fashion Week (FOTO)

Modele arădene, pe scena Milano Fashion Week (FOTO)

Două modele talentate din Arad, Alisya Anghel (reprezentanta AVK Models Arad) și Laura Marușca (reprezentanta MRA Models România), au strălucit pe podium la Milano Fashion Week, aducând un plus de eleganță și rafinament.

Evenimentul, recunoscut la nivel mondial, este o rampă de lansare pentru modele din întreaga lume, iar prezența celor două tinere din România subliniază importanța și nivelul ridicat de profesionalism al acestora.

Milano Fashion Week reprezintă un punct de referință în calendarul modei internaționale, iar a fi selectat să prezinți colecții în cadrul acestui eveniment este o adevărată performanță. Alisya și Laura au impresionat prin siguranța pe care au transmis-o pe scenă, experiența lor vorbind de la sine. Cele două au avut deja multiple prezentări pentru AVK Models în Rimini, Italia, și numeroase colaborări în țară, fiind mereu în centrul atenției pe podiumurile locale.

Tot în acest an, cele două modele au excelat în cadrul concursului Filon de România, unde Alisya Anghel a fost desemnată Best Body, iar Laura Marușca a câștigat titlul de Top Model of the World. Aceste distincții le-au propulsat și mai mult în cariera lor internațională, atrăgând atenția industriei modei.

În spatele succesului lor de la Milano stau și eforturile designerului Andreea Cormier Wacker, care le-a sprijinit constant, asigurându-se că vor urca pe scena săptămânii de modă. Un alt element esențial a fost implicarea trainerului de modele Sarajo Mariotti din Pisa, Italia, care s-a ocupat de coordonarea fetelor în culise, asigurându-se ca fiecare detaliu al prezentării lor să fie impecabil.

Organizatorii evenimentului, Monica Foglia, Ioana Al Bada și Maurizio Raneri, s-au ocupat exemplar de desfășurarea show-ului și de modelele participante, asigurându-se ca Milano Fashion Week să fie un eveniment de neuitat, marcând astfel o etapă importantă în carierele celor două modele arădene.

Cu fiecare apariție, Alisya și Laura continuă să demonstreze că sunt nu doar ambasadoare ale Aradului, ci și ale României, într-o industrie globală în continuă evoluție.

Sursa foto: AVK Models Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.