UTA s-a deblocat și acasă! 3 – 1 cu Petrolul și un salt binemeritat în clasament (VIDEO)

UTA s-a deblocat și acasă! 3 – 1 cu Petrolul și un salt binemeritat în clasament (VIDEO)

Deși lipsită de sprijinul galeriei și cu tribunele rarefiate, UTA a reușit să se deblocheze și pe teren propriu și a învins Petrolul Ploiești cu scorul de 3 – 1.

Încurajați în nota obișnuită de suporterii care au ales să meargă la meci, jucătorii arădeni au profitat de greșelile petroliștilor, taxându-i cu două goluri în prima repriză.

În partea a doua, în 10 oameni (după eliminarea corectă a lui Kadiri din finalul primei reprize), UTA părea să cedeze, mai ales după golul Petrolului din minutul 53. A venit însă golul de 3 – 1 al lui Hrezdac și socotelile au fost încheiate.

De remarcat, încercările jenante ale conducătorilor clubului de a suplini lipsa galeriei cu difuzarea unor înregistrări (culmea, ale aceleiași galerii!), dar și regia ieftină cu bannerele de susținere apărute în tribune.

În urma victoriei cu Petrolul, UTA ocupă momentan locul 7 în clasament, dar ar putea coborî câteva poziții până la finalul etapei, în funcție de jocul rezultatelor.

  1. Stai acasa injuratorule,needucatule-nu meriti sa mai intri in stadion la peluza galeriei.Stai si tu acasa si injura,asta e..!cand NU mai auzim muje mezar,falka,poli,dinamo si ca vrei libertate(de parca te-a inchis careva) atunci vino la stadion fratica!sa se auda DOAR despre UTA

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.