Tribunalul Arad a validat cel de-al treilea mandat al lui Iustin Cionca în funcția de președinte al CJA

Tribunalul Arad a validat cel de-al treilea mandat al lui Iustin Cionca în funcția de președinte al CJA

Cel de-al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Arad al lui Iustin Cionca a fost validat.

Tribunalul Arad a validat mandatul președintelui Consiliul Județean Arad, Iustin Cionca, reales la alegerile locale. Iustin Cionca a fost votat de 71.513 alegători, reprezentând aproximativ 40% din procentul celor care s-au dus la urne.

„Aflat la al treilea mandat, Iustin Cionca a pus în mișcare marile proiecte de dezvoltare a județului Arad: modernizarea drumurilor județene (cu peste 850 km în lucru, din rețeaua totală de 1180 km), construirea spitalelor (două spitale noi, Oncologie și Psihiatrie, construite în mandatul său), dotarea spitalului (peste 850 de aparate medicale cumpărate în ultimii opt ani), modernizarea Muzeului, a Bibliotecii și a taberelor școlare, dezvoltarea sistemului de asistență socială, cu o atenție deosebită la problemele copiilor fără părinți ori cu deficiențe psihice sau fizice. Tot în această perioadă 191 de săli de clasă din școlile din județ au fost modernizate prin proiecte de finanțare câștigate de Consiliul Județean. De asemenea, rețeaua de apă și canalizare a ajuns în 131 de localități. Sunt în lucru proiecte consistente pentru extinderea rețelei de gaz și a pistelor de biciclete și cicloturism, unde obiectivul Consiliului Județean este să se ajungă la 400 km în următorii patru ani.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Consiliul Județean Arad (CJA).

„Tot ce am realizat, am construit în echipă cu consilierii județeni, cu primarii din județ și cu consilierii locali, cu echipa de specialiști de la Consiliul Județean. Le-am cerut tuturor să fie activi, să iasă cât mai mult pe teren, să aibă contact direct cu arădenii și cu nevoile lor. Știți bine că eu nu agreez modelul funcționarilor de birou, pentru mine e important să discutăm față în față și cât mai aproape de sursa problemelor, fiindcă altfel reacționezi atunci când vezi exact și înțelegi cu ce se confruntă oamenii care își pun încrederea și speranța în tine. Le mulțumesc celor care m-au reales președinte al Consiliului Județean Arad, care apreciază ceea ce s-a făcut în județul Arad în ultimii ani și au ales să continuăm să construim împreună și în următorii patru ani”, a declarat Iustin Cionca (foto), președintele Consiliului Județean Arad.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.