PARENTX ajunge la Arad, pe 9 noiembrie

PARENTX ajunge la Arad, pe 9 noiembrie

PARENTX, evenimentul despre care organizatorii spun că a revoluționat educația părinților și copiilor în România, ajunge la Arad pe 9 noiembrie.

Conferința care îi are speakeri pe Părintele Necula, Răzvan Vasile, Cristina Bâtlan Bogdan Putinică, Andreea Marin, Prof. Dr. Flavian Georgescu, a fost SOLD OUT la București, Iași, Cluj, Brașov, Sibiu, Craiova, Bacău, Timișoara și Oradea.

PARENTX, fenomenul educațional ce promite să schimbe percepțiile și să deschidă noi orizonturi în relaționarea părinte-copil, ajunge pe 9 noiembrie 2024 la Arad. Evenimentul are loc, de la ora 16, la Filarmonica Arad și este organizat în parteneriat cu Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.

Printre speakerii prezenți la eveniment se numără personalitati precum Răzvan Vasile, Cristina Bâtlan, Părintele Necula, Andreea Marin, Prof. Dr. Flavian Georgescu, Dr. Elena Popa, Oksana Ionașcu și Bogdan Putinică, cât și alți experți în psihologie, nutriție, dependente la copii sau vocație. PARENTX a mai avut anul acesta două conferințe la București la Ateneul Roman si cate una la Iași, Cluj, Brașov, Sibiu, Craiova, Bacău, Timișoara, Oradea toate fiind SOLD OUT. Banii proveniți din vânzarea biletelor sunt folosiți pentru oferirea de burse de studiu de 6 luni pentru 20 de copii de excepție și copii cu mare potențial aflați însă în risc de abandon școlar sau in familii fără posibilități financiare.

PARENTX a fost fondat de Răzvan Vasile și Marius Moga iar audienta natională a acestor evenimente a ajuns, conform MediaTrust (lider mondial in masurarea audientei), la 11.4 milioane de romani din țară și străinătate.

Tematica evenimentului explorează subiecte fundamentale ale educatie parintilor si copiilor cu orientare catre viitor, acoperind toate cele 𝟳 arii esențiale ale vieții: mental, familial, social, vocational, financiar, fizic și spiritual. Temele variaza de la relația profundă între părinte și copil, la iubire de sine, autenticitate și recunoștință, la descoperirea potențialului interior al copiilor și strategii de pregatire a acestora pentru un viitor impredictibil dominat de tehnologie.

Ce speakeri vor fi prezenți la PARENTX ARAD?

PARENTX aduce pe scenă educației o echipă de speakeri excepționali, incluzând celebrități din domeniul educației și dezvoltării personale, experți în psihologie, medicină, neuroștiințe, precum și personalități cu un impact social puternic. La evenimentul de la ARAD vor fi prezenți:

MODERATOR EVENIMENT:

  • Răzvan VASILE (Personalitatea Anului in Educatie 2023, Vizionarul Anului in Educatie in Europa 2024, creatorul primului software de management din România, fondator ParentX Events și MBAKids Academy)

SPEAKERI PRINCIPALI:

     ●     2 INVITAȚI SURPRIZĂ! Psiholog & Inventator de Geniu

  • Părintele NECULA (preot)
  • Răzvan VASILE (fondator ParentX si MBAKids)
  • Cristina BÂTLAN (Antreprenor)
  • Bogdan PUTINICĂ (Presedinte Microsoft Europa Centrala si de Est, CEO Microsoft Romania)
  • Andreea MARIN (Personalitate TV)
  • Prof. Dr. Flavian GEORGESCU (profesor doctor in matematica, antrenor olimpici matematica, aur in Europa si locul 4 in lume)
  • Dr. Elena POPA (medic dermatolog)
  • Oksana IONAȘCU (trainer și mentor in educația familiei)

Biletele sunt disponibile pe site-ul BLT.ro, iar sumele din vânzarea acestora vor fi donate către copiii din judet sub formă de burse de studiu cu o durată de 6 luni:

https://www.blt.ro/parent-x-arad-educatie-pentru-viitor.html

Povestea numelui PARENTX

În spatele denumirii „PARENTX” stă o poveste despre pasiunea pentru educația copiilor și dorința de a aduce schimbarea în viețile lor, pornind de la rădăcinile fundamentale: părinții. „PARENT” înseamnă „părinte”, iar adăugarea lui „X” vine din semnificația numerică a acestui simbol – numărul 10. „PARENTX” oferă o perspectivă către un viitor în care părinții devin „de nota 10”. X-ul este și necunoscută din ecuațiile matematice, o variantă de descoperit, de eXplorat, mai exact misiunea „PARENTX”: eliminarea oricărei necunoscute din ecuația educației și a succesului copiilor în viitor. „PARENTX” nu este un simplu nume, ci o manifestare a unei viziuni puternice și a unei pasiuni de a face o diferență în viețile părinților și copiilor.

Organizator: Fundația Zâmbetul de Copil

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.