Femei tâlhărite în propria casă. Le-au fost furate bani, bijuterii și un autoturism. Tâlharii sunt căutați de polițiști

Femei tâlhărite în propria casă. Le-au fost furate bani, bijuterii și un autoturism. Tâlharii sunt căutați de polițiști

Două femei au fost tâlhărite și agresate în propria casă. Le-au fost furate bani, bijuterii și un autoturism. Tâlharii sunt acum căutați de polițiști.

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați marți, 15 octombrie, în jurul orei 10.05, despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-un imobil din Cintei, unde ar fi agresat două femei.

„Bănuiții ar fi sustras o sumă de bani, bijuterii și un autoturism, deplasându-se într-o direcție necunoscută. A fost constituită echipă de cercetare complexă, sub coordonarea șefului inspectoratului, formată din polițiști de investigatii criminale, criminaliști, precum și de la celelalte structuri din cadrul I.P.J. Arad. Au fost instituite filtre, pe toate sectoarele de drum. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, pentru tâlhărie calificată, în vederea identificării bănuiților și luării măsurilor legale, care se impun. Totodată, a fost informată unitatea de parchet competentă.”, precizează Claudia Iuga, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.