Accident rutier cu victime pe strada Preparandiei

Accident rutier cu victime pe strada Preparandiei

Două persoane au fost rănite, miercuri după-masa, în urma unui accident rutier care a avut loc în municipiul Arad.

Accidentul a avut loc pe strada Preparandiei, în acesta fiind implicate două autoturisme, dintre care unul răsturnându-se pe carosabil.

La locul incidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

„În urma accidentului au rezultat două victime dintre care una rămasă încarcerată, fiind însă conștientă și cooperantă. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani.  Cea de-a doua victimă, un bărbat conștient și cooperant, a fost preluată de către echipajul SAJ și transportat la spital. Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.”, precizează Ruxandra Klein, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Sursa foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.