PNCR Arad și-a depus listele cu candidații la alegerile parlamentare

PNCR Arad și-a depus listele cu candidații la alegerile parlamentare

Partidul Național Conservator Român (PNCR), filiala Arad, și-a depus listele cu candidații la alegerile parlamentare.

PNCR Arad a depus vineri, 16 octombrie, la Biroul Circumscripției Electorale numărul 2 Arad listele cu candidații la alegerile parlamentare ce vor avea loc în data de 1 decembrie.

Pentru Camera Deputaților, candidații sunt:

Pop Sebastian Tiberiu – Președintele PNCR Arad

Tyukodi Ana – inginer

Călugăr Marius – antreprenor

Adoc Adrian Iosif – antreprenor

Petruțiu Nicolae Dan – inginer

Rus Laura – antreprenor

Tasch Tiberiu Marian – agent vânzări

Leghezeu Cristian Ștefan – antreprenor

Săvan Ioan Florin – jurist

Pentru Senat, candidații sunt:

Lazăr Liviu – colonel în rezervă

Dicu Anca Mihaela – conferențiar doctor inginer

Arsa Ovidiu – sculptor

Chiroșca Mănescu Corina Liliana – economist

Igreț Ioan Floredan – pensionar M.A.I.

„PNCR filiala ARAD se află oficial angajat în bătălia electorală pentru a reprezenta cu cinste, devotament și credință în Parlamentul României cetățenii din județul Arad. În calitatea mea de președinte al filialei PNCR Arad, de candidat, poziția 1 pentru Camera Deputaților, am fost mandatat de colegii de partid din filială să transmit arădenilor noștri dragi următoarele: Suntem într-un exercițiu democratic, participând la această bătălie electorală pentru a obține mandatul de parlamentar în cea mai prestigioasă instituție a României – Parlamentul. Noi, candidații din PNCR, nu dorim să devenim parlamentari doar cu promisiuni, ci avem convingerea că sloganul nostru, cuprins în Constituția României, secțiunea 3, articolul 64, aliniatul 1, va prinde viață prin activitatea noastră în Parlament. Da, vom fi în slujba poporului, în slujba arădenilor!

Am convingerea că principiile noastre conservatoare, cu privire la suveranitatea României, la poziția noastră euroatlantică, la dorința noastră de a produce legi bune și necesare dezvoltării României, legi care să promoveze interesul arădenilor pentru o viață liberă, demnă și prosperă, sunt temelia pe care ne bazăm. Pe 1 decembrie, prin votul dumneavoastră, veți demonstra că scara valorilor naționale a fost respectată și reașezată în România. Vă mulțumim pentru atenție și pentru încrederea ce ne-o veți acorda. Dumnezeu să binecuvânteze Aradul și România!”, a declarat președintele PNCR Arad, Sebastian Tiberiu Pop.

Sursa foto: PNCR Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.