„E timpul să iubești“, în premieră, la Cinema Arta Arad

„E timpul să iubești“, în premieră, la Cinema Arta Arad

„E timpul să iubești“/ „We Live in Time“ (r. John Crowley), o poveste de dragoste emoțională și plină de umor, care va rămâne mult timp cu fiecare spectator în parte, va rula pe marele ecran de la Cinematograful „Arta“ din Arad.

Filmul va fi proiectat vineri, 25 octombrie 2024, de la ora 19. Accesul publicului va fi gratuit, în limita locurilor disponibile.

Evenimentele de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

Această poveste a unei căsnicii oglindește felul în care trăim cu adevărat dragostea: în crize și începuturi, în afara logicii liniare, în momente trecătoare, dar de neșters, care sunt superbe, amuzante, de mare anxietate, delirante, triste și revelatoare, uneori toate deodată.

Almut și Tobias se ciocnesc unul de celălalt ca niște străini nedumeriți. Un deceniu mai târziu, după ce și-au refăcut viața unul altuia, ar face orice pentru a rămâne mereu împreună.

Dar, filmul ne demonstrează că nicio poveste de dragoste nu este cu adevărat simplă.

SINOPSIS

Titlu original: We Live in Time

Titlu internațional: We Live in Time

Producție: Franța, Marea Britanie, 2024

Regie: John Crowley

Distribuție: Florence Pugh, Andrew Garfield, Aoife Hinds, Adam James

Dramă, 107 minute

Data lansării în România: 18.10.2024

Rating: AP-12

Festivaluri: World Premiere, Toronto International Film Festival 2024

O poveste de dragoste amuzantă, profund emoționantă și captivantă în care Almut (Florence Pugh) își schimbă pentru totdeauna viața în urma unei întâlniri întâmplătoare cu Tobias (Andrew Garfield), proaspăt divorțat.

După ce s-au îndrăgostit unul de altul, și-au construit o casă și și-au întemeiat o familie, se dezvăluie însă un adevăr dificil care poate schimba totul.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.