Cine candidează la Arad din partea Partidului Republican

Cine candidează la Arad din partea Partidului Republican

Filiala arădeană a Partidul Republican din România a dat publicității listele candidaților la alegerile pentru cele două camere ale Parlamentului.

Listele candidaților pentru Camera Deputaților și Senat sunt complete și validate, conținând o echipă dedicata, cu o viziune axată pe credință, familie și patriotism.

Pentru Camera Deputaților, echipa Partidului Republican din România are următorii candidați:

Epure Claudiu-Sabin

Chioreanu Cristina-Ramona

Ludae Ioan-Traian

Szôllôsi Alisa-Miruna

Groza Ionel

Șerban Mirel-Sorin

Szôllôsi Chris-Xander

Groza Ionuț-Sebastian

Vidican Petru-Dan.

Pentru Senat, lista de candidați este formată din:

Paul Ioan

Afloroaie Costel-Florinel

Sîrbu Dorel

Stancu Mirela

Stepanescu Petru.

Partidul Republican din România rămâne dedicat promovării unei echipe de oameni integri și profesioniști, alături de care dorește să construiască un viitor mai bun pentru toți românii.

Declarația lui Claudiu Epure, cap de listă pentru Camera Deputaților:

„Mă numesc Claudiu Epure, sunt născut la Arad pe 27 ianuarie 1969. Am absolvit liceul «Elena Ghiba Birta», după care am urmat o școală profesională și am finalizat liceul seral în 1989. Ulterior, am studiat la Facultatea de Management, domeniul economic. Practic arte marțiale din 1985 și, până în 2012, am fost sportiv și antrenor, deținând un club sportiv. În prezent, conduc o firmă specializată în reparații de utilaje și instalații hidraulice și sanitare, iar profesional activez în sistemul feroviar, la Depoul Arad, ca maistru pe sistemele de siguranță a circulației. Am 55 de ani și sunt implicat în politică de aproximativ 12 ani, dintre care ultimii 8 ani i-am petrecut alături de Ionel Ciupe, prim-vicepreședinte al Partidului Republican. În prezent, ocup funcția de secretar general coordonator pe județul Arad. Am decis să candidez pentru funcția de deputat în Parlamentul României, întrucât consider că valorile fundamentale ale societății românești – familie, credință, moralitate – au luat o direcție greșită.  Doresc să contribui la dezvoltarea comunității arădene și românești, în special în domeniul feroviar, un sector care, în ultimele trei decenii, a suferit o decădere accentuată, ajungând aproape de colaps, mai ales în segmentul de transport CFR Călători. Cred că experiența mea poate aduce un plus de valoare și pot sprijini relansarea căii ferate. Sper că cetățenii vor avea încredere în mine, deoarece îmi doresc să acționez pentru binele societății românești. Fără a cere nimic în schimb, mă angajez să fac tot ce-mi stă în putință pentru viitorul copiilor noștri și al țării, un viitor care a fost amanetat cu prea multă nonșalanță și ușurință. Dumnezeu să ne ajute să facem schimbările necesare și să ieșim cu bine în următorii patru ani, pentru a oferi generațiilor viitoare un viitor mai bun”.

Declarația lui Paul Ioan, cap de listă pentru Senat:

„M-am născut în comuna Pilu, județul Arad, iar în prezent locuiesc în Arad, fiind căsătorit și tată a trei copii. Experiența mea profesională, de la meseria de bază ca prelucrător prin așchiere până la studiile superioare absolvite în cadrul Facultății de Drept și Administrație Publică a Universității Spiru Haret, mi-a oferit o perspectivă amplă asupra provocărilor și nevoilor societății. Ca reprezentant al Partidului Republican din România, am un plan bine definit pentru Arad, concentrat pe transformarea acestuia dintr-un oraș de tranzit într-o destinație turistică atractivă. Prin dezvoltarea și modernizarea resurselor locale, cum ar fi Ștrandul Neptun, zona Trei Insule și Cetatea Aradului, putem crea noi oportunități economice și de divertisment, inspirându-ne din exemple de succes precum Oradea și Timișoara. Pe plan național, prioritatea mea este educația preuniversitară, baza pregătirii tinerilor pentru viitor. Totodată, mă angajez să lupt împotriva corupției la toate nivelurile, considerând acest aspect vital pentru o administrație eficientă și transparentă”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.