POVESTEA INCREDIBILĂ din spatele acestei fotografii! VEI LĂCRIMA când o vei citi!

POVESTEA INCREDIBILĂ din spatele acestei fotografii! VEI LĂCRIMA când o vei citi!

Fotografia cu o fetiță nou-născută, înconjurată de seringi și flacoane, așezate în formă de inimă, a avut un impact atât de mare asupra celor care au văzut-o în mediul online, încât foarte multe femei au izbucnit în plâns după ce i-au aflat povestea.

Fotografia a fost făcută de Angela, o femeie care a vrut să arate lumii întregi câte tratamente a fost nevoită să suporte pentru a ajunge să-și țină în brațe micuța. O clinică de fertilitazare in vitro din St. Louis a preluat și distribuit poza, care înfățișează drumul lung și dureros pe care-l parcurg părinții care apelează la tratamentele in vitro.

Fotografia a fost postată, zilele trecute, și face parte dintr-o campanie națională de sprijinire a cuplurilor care sunt nevoite să aleagă această cale pentru a deveni părinți.

Imaginea reflectă drumul chinuitor pe care femeile trebuie să-l parcurgă în eforturile lor de a deveni mame, incluzând numeroase injecții cu hormoni pe care trebuie să și le administreze zilnic, dar mai presus de toate lupta emoțională pe care o duc.

Foto: abc7.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.