Avertismentul lui PUTIN care VIZEAZĂ România. CE A CERUT preşedintele rus

Avertismentul lui PUTIN care VIZEAZĂ România. CE A CERUT preşedintele rus

Preşedintele rus Vladimir Putin a făcut din nou declaraţii critice la adresa NATO, ca urmare a amplasării scutului antirachetă de la Deveselu. Putin a cerut chiar oprirea lucrărilor la scutul antirachetă.

Extinderea sistemului Statelor Unite de apărare antibalistică reprezintă o ameninţare la adresa capacităţilor nucleare ruse, a declarat joi Vladimir Putin, potrivit Reuters.

„Bazele antibalistice americane construite în Europa de Est pot găzdui sisteme militare ofensive”, a subliniat Vladimir Putin, exprimând preocupare că infrastructura militară a Alianţei Nord-Atlantice se apropie de frontierele Rusiei.

„Apropo, programul nuclear al Iranului a fost rezolvat. Nu mai există nicio ameninţare din Iran şi nici nu a existat vreodată, spunem noi. De aceea motivul care i-a făcut pe partenerii noştri americani să construiască sistemul antirachetă nu mai există. SUA au efectuat recent primul test al sistemului antirachetă din Europa. Ce înseamnă asta? S-a încercat înşelarea noastră şi a întregii lumi. Cu alte cuvinte, am fost induşi în eroare”, a spus Putin, la Soci.

  1. poate ne trimite o bomba sa faca testul la scut…….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.