L-a cunoscut pe Facebook iar el i-a propus să se căsătorească. Ce a urmat e HORROR!

L-a cunoscut pe Facebook iar el i-a propus să se căsătorească. Ce a urmat e HORROR!

O tânără a fost în culmea fericirii când bărbatul pe care l-a cunoscut pe Facebook i-a propus să se căsătorească. Ce a urmat, însă, e îngrozitor.

S-a întâmplat în România, unde o tânără a căzut în mrejele lui Iulian Baciu, care i-a propus să se căsătorească cu ea. A dus-o în Germania, unde trebuia să lucreze la un supermarket. Până la angajare, însă, i-a spus că trebuie să se prostitueze pentru a obţine „în folosul viitorului cuplu, sumele de bani necesare achiziţionării unui autoturism şi asigurării unui nivel de trai peste medie”, potrivit anchetatorilor de la DIICOT.

Înainte de plecarea din ţară, tânăra a furat de la părinţi bani şi bijuterii, ultimele fiind amanetate pentru a achita contravaloarea drumului până în Germania.

Ajunsă în Germania, tânăra a fost cazată într-un apartament împreună cu alte persoane iar după câteva zile a fost dusă de Iulian Baciu la un club.

„Profitând de autoritatea pe care o avea asupra martorei, inculpatul a introdus-o pe aceasta în incinta locaţiei, loc în care, la parter, inculpatul a discutat cu nişte cetăţeni albanezi şi a negociat preţul pentru o cameră în care martora să practice prostituţia”, afirmă anchetatorii.

Pentru că tânăra a încercat să se opună, iubitul ei a devenit violent, lovind-o şi spărgându-i telefonul mobil, pentru a se asigura că nu poate cere ajutor.

Femeia a fost forţată să practice prostituţia până când, ajutată de o altă româncă, a reuşit să ia legătura cu familia iar tatăl fetei a mers după ea în Germania şi a luat-o acasă.

Tânăra a depus plângere iar anchetatorii l-au descoperit pe făptaş, care mai avea o condamnare la activ, pentru furt. Acum a fost trimis din nou în judecată pentru faptele săvârşite.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.