INCENDIUL din COLECTIV: Încă un tânăr și-a pierdut viața. Numărul celor decedaţi a ajuns la 63

INCENDIUL din COLECTIV: Încă un tânăr și-a pierdut viața. Numărul celor decedaţi a ajuns la 63

Încă o victimă a incendiului produs în 30 octombrie în clubul Colectiv şi-a pierdut viaţa, luni, într-un spital din Marea Britanie, numărul persoanelor decedate în această tragedie ajungând astfel la 63.

Persoana decedată este un bărbat de 30 de ani, care fusese transferat la o clinică din Marea Britanie, în urma incendiului din clubul Colectiv.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Sănătăţii, luni dimineaţă mai erau internaţi în spitale din Capitală 12 răniţi în incendiul din clubul Colectiv, dintre care:

  • la Spitalul Militar Central – patru pacienţi
  • la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” – trei
  • la Spitalul de Urgenţă Floreasca – doi
  • la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, Spitalul Elias şi Institutul „C.C. Iliescu” – câte un pacient. Alţi 39 de răniţi au fost transferaţi din spitale din Capitala în unităţi sanitare din străinătate, însă patru au decedat în Marea Britanie, trei în Germania, doi în Olanda şi câte unul în Israel şi Austria.

În clinicile din străinătate mai sunt internaţi în acest moment 21 de pacienţi. De asemenea, alţi patru pacienţi au fost externaţi şi se află în tratament în ambulatoriu, în spitalele din străinătate.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.