Mănâncă VOPSEA, COVOARE, DETERGENT și PIETRE! Cazul bizar al unei FETIȚE de numai TREI ANI

Mănâncă VOPSEA, COVOARE, DETERGENT și PIETRE! Cazul bizar al unei FETIȚE de numai TREI ANI

Dieta acestei fetițe în vârstă de numa trei anișori este total atipică, chiar șocantă. Micuța mănâncă vopsea, covoare, detergent și chiar și pietre, lucruri care pentru stomacul unui om normal ar fi fatale.

Maddie Moore din Anglia, a consumat în loc de alimente obișnuite, obiecte necomestibile din lemn, plastic și alte materiale, spre disperarea părinților.

Fetița suferă de o boală rară, numită Pica, un sindrom care îi provoacă pofte bizare pentru diverse obiecte.

Mama sa este foarte îngrijorată, mereu trebuie să fie cu ochii pe ea pentru a nu înghiți substanțe toxice sau să nu cumva să se înece.

La grădiniță, învățătoarele au luat măsuri și i-au făcut jucării comestibile pentru a se asigura că mănâncă și alimente.

Boala ei se agravează pe măsură ce crește. Maddie a devenit extrem de pretențioasă și nu consumă decât alimente de o anumită culoare și textură, pe lângă obiectele necomestibile.

A ajuns de nenumărate ori la medic din cauza problemelor digestive, dar din păcate nu există nici un tratament care să o vindece complet. Mama sa, Catherine, face tot posibilul să o supravegheze, deoarece știe că, din păcate, această boală îi poate amenința viața fetiței ei.

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.