Vești PROASTE pentru BĂRBAȚI! Ce preferă mai nou FEMEILE în materie de SEX

Vești PROASTE pentru BĂRBAȚI! Ce preferă mai nou FEMEILE în materie de SEX

Un nou trend în materie de sex câștigă tot mai mult teren în rândul femeilor, spre disperarea bărbaților. Oamenii de știință susțin că în cel mult 10 ani, jumătate din reprezentantele sexului frumos îi vor înlocui pe bărbați cu…altceva.

Omul de știință Ian Pearson spune că până în anul 2025, sexul cu un robot va fi la fel de comun precum vizionarea filmelor xxx. În raportul său despre cum se va desfășura actul sexual în viitor, vorbește despre faptul că acești roboți nu sunt tocmai o noutate, existând în prezent multiple alternative la un partener sexual în carne și oase. Cel mai important avantaj este eliminarea riscului unei sarcini nedorite și a bolilor venerice.

Datorită tehnologiei tot mai avansate, există pe piață jucării sexuale, printre care și roboți, care pot înlocui cu succes un partener real. Asta ține, bineînțeles, și de ce anume își dorește clienta, dacă vrea doar sex sau un iubit cu care să poată și comunica.

Cu toate acestea, Ian susține că până în 2050, marea majoritate a femeilor vor prefera să facă sex cu un robot decât cu un bărbat.

Sursa: mirror.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.