Poliția Locală reînnoiește apelul către cetățenii municipiului. Arădenii renovează și construiesc „la greu” (FOTO)

Poliția Locală reînnoiește apelul către cetățenii municipiului. Arădenii renovează și construiesc „la greu” (FOTO)

Faptul că arădenii renovează și construiesc „la greu” e demn de laude. Ceea ce lasă de dorit, însă, e modul în care un număr din ce în ce mai mare dintre aceștia se debarasează de molozul rezultat din multiplele șantiere: pe domeniul public, în zone nepermise.

Pentru a doua oară în 24 de ore, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică au amendat un arădean pentru nerespectarea prevederilor Legii 211/2011, privind regimul deșeurilor.

De această dată, fapta s-a consumat pe centura Aradului Micălaca-Grădiște. S.E., în vârstă de 31 de ani, a descărcat pe câmp molozul dintr-o camionetă și a fost amendat de polițiștii locali cu 1.000 de lei pentru încălcarea prevederilor legii privind regimul deșeurilor.

Poliția Locală Arad reînnoiește apelul către cetățenii municipiului, recomandându-le să sesizeze orice faptă de acest gen la numărul de telefon al dispeceratului: 0257-939 (apel gratuit).

  1. Sigur multi au nevoie de umplutura, am vazut ca se folosesc si deseuri. Un site pe care cei ce au nevoie de umplutura posteaza iar cei ce demoleaza stiu unde sa duca, nu sa arunce aiurea. Panouri informative in toate locurile unde au fost date amenzi pentru fapte de genu. Simplu.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.