Mici, bere și manele la maxim. Cum s-au distrat arădenii de 1 mai la Pădurea Ceala (FOTO)

Mici, bere și manele la maxim. Cum s-au distrat arădenii de 1 mai la Pădurea Ceala (FOTO)

La fel ca în fiecare an, Ziua Muncii a fost sărbătorită la iarbă verde cu mulți litri de bere, mici la grătar și manele date la maxim, iar ce a rămas după, e jale!

O mare parte din arădeni au ales să petreacă ziua de 1 mai la Pădurea Ceala. Cei care au crezut că vor avea parte de o zi liniștită în sânul naturii s-au înșelat amarnic.

Încă de la intrarea în pădure au fost întâmpinați de zeci de mașini care se înghesuiau pe șosea. În jurul Bălții Măltăreț era un adevărat haos, mirosul de grătar fiind acompaniat de ritmurile de manele care răsunau din toate colțurile, de parcă era concurs de la cine se aude mai tare.

Cei care au venit cu bicicleta, dacă aveau noroc și nu erau loviți de vreo mașină, se puteau strecura prin aglomerație, pentru a se bucura de traseele din pădure, unde era mai liniște.

Statul la „iarbă verde” pe un scaun pliant, lângă mașina cu portbagajul deschis din care răsună muzica a devenit un tablou reprezentativ pentru ceea ce înseamnă 1 mai la români.

Și nici măcar nu asta e problema, ci ceea ce rămâne după această „sărbătoare”. Pet-uri, pungi de plastic, resturi de tot felul, aruncate la întâmplare și lăsate să sufoce pădurea de mizerie.

Păcat că ne amintim de faptul că avem o pădure frumoasă doar în această zi, ne mai și batem joc de ea, iar apoi suntem încântați că am petrecut „o zi frumoasă în natură”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.