A fost arestat și cel de-al treilea bărbat în cazul bancomatului detonat la Șiria (VIDEO)

A fost arestat și cel de-al treilea bărbat în cazul bancomatului detonat la Șiria (VIDEO)

A fost depistat și reținut și cel de-al treilea bărbat în cazul bancomatului detonat la Șiria.

Inspectoratul de Poliței Județean (IPJ) Arad informează că în urma investigațiilor complexe efectuate de polițiștii Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R. și Serviciului de Investigații Criminale Arad, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad și a efectuării unei percheziții domiciliare, a fost depistat, la data de 20 iulie, un bărbat, de 49 de ani, din Arad.

Acesta este cercetat pentru că, în dimineața de 5 iulie, în jurul orei 3.45, împreună cu alți doi bărbați, arestați preventiv în aceeași cauză, ar fi distrus un bancomat din localitatea Șiria, prin plasarea unui dispozitiv exploziv și ar fi sustras 200.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, pe numele acestuia, magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Activitățile desfășurate au beneficiat de sprijinul Institutului Național de Criminalistică, al Serviciului Criminalistic Arad și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.

Sursa video: IPJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.