Accident grav pe DN7. Trei persoane au fost rănite

Accident grav pe DN7. Trei persoane au fost rănite

Un accident rutier grav a avut loc în noaptea de 3 spre 4 august pe DN7, în județul Arad.

Pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină, în jurul orei 1, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, pe DN7, între localitățile Arad și Pecica.

„Pentru misiune, au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. La locul evenimentului au fost alocate și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

În urma accidentului, în care au fost implicate cinci persoane, au rezultat trei victime conștiente și cooperante, dintre care una rămasă încarcerată. Pompierii au acționat pentru extragerea în siguranță a victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajele medicale.

În urma evaluării medicale, cele trei victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare, toate fiind conștiente și cooperante.

Pompierii militari arădeni au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.