Accident MORTAL azi-noapte în județul Arad. Victima, un bărbat de 38 de ani

Accident MORTAL azi-noapte în județul Arad. Victima, un bărbat de 38 de ani

Un bărbat în vârstă de 38 de ani și-a pierdut viața, azi-noapte, într-un accident rutier care a avut loc în județul Arad, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Evenimentul rutier a avut în sensul giratoriu de la intersecția drumului național Arad – Oradea cu drumul județean Curtici – Sântana.

„În această dimineață, în jurul orei 4,30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, pe DN79, între localitățile Curtici și Sântana. Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială de intervenție, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În urma accidentului a rezultat o victimă – un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care se afla încarcerat în autoturism, fiind în stare de inconștiență. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical. Din nefericire, bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar decesul a fost declarat la locul evenimentului”, transmite ISU Arad.

Ce spune Poliția

„Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat de 38 de ani, din județul Bihor, în timp ce se deplasa cu un autoturism, dinspre Oradea spre Arad, pe. D.N. 79, la intersecția cu D.J. 792/C (Curtici – Sântana), a intrat în coliziune cu bordura sensului giratoriu, în urma coliziunii fiind proiectat în afara părții carosabile. Bărbatul se afla singur în autoturism. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

  1. […] Citeste articol integral Sursa & Foto Credit- “newsar.ro” […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.