Accident MORTAL în apropiere de Arad! Mamă cu un sugar și un copil de cinci ani, transportați la spital (UPDATE + FOTO)

Accident MORTAL în apropiere de Arad! Mamă cu un sugar și un copil de cinci ani, transportați la spital (UPDATE + FOTO)

Un accident de circulație a avut loc în această după-amiază pe drumul dintre Arad și Iratoșu, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad și Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Arad.

Potrivit primelor informații, o mașină în care se aflau doi adulți și doi copii s-a izbit de un copac. În urma accidentului o persoană de sex masculin a rămas prinsă, în stare de inconștiență, între fiarele contorsionate ale autoturismului.

La fața locului au intervenit echipaje ale SAJ și SMURD.

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat. Femeia și cei doi copii (un sugar și unul în vârstă de cinci ani) au fost transportați la spital.

UPDATE: Ce spune Poliția

„La data de 18 august a.c., în jurul orei 13:55, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, pe D.J. 709/C, a avut loc un accident grav. Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 20 de ani, din Iratoşu, în timp ce conducea un autoturism dinspre Arad spre Iratoşu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un pom. În urma impactului, bărbatul a decedat, iar o femeie și doi copii minori, pasageri pe bancheta din spate, au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză se continuă cercetările, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Foto: SAJ / ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.