Accident pe drumul Arad – Șiria, provocat de un bărbat băut și fără permis

Accident pe drumul Arad – Șiria, provocat de un bărbat băut și fără permis

Un bărbat băut și fără permis a ajuns în spital după ce s-a răsturnat cu mopedul pe care îl conducea pe drumul Arad – Șiria.

Evenimentul rutier a avut loc la data de 1 iulie. Din cercetări, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit că în jurul orei 12.45, un bărbat de 30 de ani din localitatea Horia se deplasa cu un moped, pe D.J. 709, spre Șiria. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se, în urma impactului fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Din verificări, a reieșit că cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testarea cu aparatele din dotare au indicat că bărbatul nu era sub efectul substanelor psihoactive, dar avea o îmbibație alcoolică de 1,36 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice, cel în cauză fiind cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.”, informează Inspectoratul de Poliție Județean

  1. […] Citeste articol integral Sursa & Foto Credit- “newsar.ro” […]

    Raspunde
  2. Получите эксклюзивные привилегии, используя промокод 1вин.

    Raspunde
  3. 통상 분기말에는 금융기관들이 국제결제은행 자기자 메이저사이트 본 비율을 맞추기 위해 외화예수금을 넣는다

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.