Agromalim 2024: Soluții de top pentru agricultură, utilaje, servicii şi tipărituri

Agromalim 2024: Soluții de top pentru agricultură, utilaje, servicii şi tipărituri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad (CCIA) va deschide joi, 5 septembrie, la Expo Arad, cea de-a 34-a ediție a Agromalim, eveniment internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje.

Pe durata celor patru zile, vizitatorii vor putea admira expoziţia de animale şi păsări, dar pot vedea și cele mai moderne utilaje și soluții high-tech pentru agricultură. De asemenea, nu vor lipsi standurile cu preparate tradiţionale, conferințele de specialitate, întâlnirile de afaceri şi dezbaterile tematice. Conferințele se adresează atât fermierilor şi crescătorilor de animale, cât și persoanelor interesate de aceste domenii, dar care nu desfășoară o astfel de activitate.

Agromalim 2024 va prezenta soluții de top pentru agricultură, utilaje, servicii şi tipărituri.

„În aceste zile se fac ultimele pregătiri, expozanţii îşi finalizează standurile pentru deschiderea târgului Agromalim 2024. Anul acesta avem peste 300 de expozanți și, evident, tradiționala expoziție de animale şi păsări. Companiile cu renume în branșă vor fi prezente la cel mai mare eveniment agricol din vestul României”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc în data de 5 septembrie, ora la 11, la Expo Arad, pavilionul B, etaj.

Orar de vizitare:

Joi, 5 septembrie: 11 – 18

Vineri, sâmbătă, 6 – 7 septembrie: 10 – 18.

Duminică, 8 septembrie: 10 – 16.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.