Alianță pentru a sparge hegemonia lui Falcă la Arad și a grupului său de interese. Candidat SURPRIZĂ la Consiliul Județean

Alianță pentru a sparge hegemonia lui Falcă la Arad și a grupului său de interese. Candidat SURPRIZĂ la Consiliul Județean

PSD, ALDE și PNȚCD au anunțat formarea unei alianțe prin intermediul căreia cele trei partide țintesc câștigarea alegerilor locale din municipiul și județul Arad.

Este vorba despre Platforma Social-Liberal Creștină, prin intermediul căreia senatorul Mihai Fifor a declarat că Aradul poate scăpa de hegemonia lui Gheorghe Falcă și a grupului său de interese.

Platforma va avea un candidat comun ala funcția de primar, în persoana lui Mihai Fifor, și la cea de președinte al Consiliului Județean Arad, unde s-a optat pentru Ruben Budău, un nume mai puțin cunoscut. Acesta din urmă este un social-democrat care a activat îndeosebi pe Valea Crișului Alb.

Așa cum era de așteptat și listele pentru Consiliul Local Municipal și Consiliul Județean vor fi comune. În orașele și comunele județului s-a preferat varianta listelor separate, cu excepția orașului Nădlac.

În ceea ce privește alegerile parlamentare, s-a întărit faptul că parlamentarii Florin Tripa și Eusebiu Pistru vor ocupa, în această ordine, primele două locuri pe lista pentru Camera Deputaților.

Dincolo de temele politice și semnarea protocolului între cele trei partide, senatorul Mihai Fifor s-a referit la rezultatele controlului „prea blând” al Curții de Conturi la Consiliul Județean Arad. Chiar și așa, a reieșit că acolo s-au petrecut lucruri „nelegale”, de care va trebui să răspundă cineva.

 

  1. o sa luati o batuta ca lumea si sper . sa pleci din arad.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.