Arădean nominalizat la un prestigios premiu internațional

Arădean nominalizat la un prestigios premiu internațional

Istoricul, analistul politic și jurnalistul Antoniu Martin a fost nominalizat la „Colosseo D’oro”, un prestigios premiu internațional, care se va decerna la Roma, în Italia, în 14 iulie 2024.

Premiul, conferit de către Academia Cicerone, împreună cu instituții publice internaționale și italiene – dedicat memoriei personalității celui care a fost Giulio Andreotti, fost prim-ministru al Italiei -, oferă o binemeritată recunoaștere excelenței în domeniile creativității, jurnalismului, artei, culturii, economiei și proiectelor sociale.

„Acest premiu care a fost primit ediții la rând de către personalități remarcabile ale vieții internaționale, mă onorează, cu atât mai mult cu cât nominalizarea vine să recunoască demersurile de promovare a patrimoniului și culturii românești în presa și televiziunea din Peninsulă. Este fără îndoială o mare bucurie să fiu nominalizat la un astfel de premiu internațional și implicit să intru într-o galerie selectă de personalități reprezentative pentru domeniile în care au activat sau activează. Mulțumesc prestigioasei Academii Cicerone din Roma, precum și tuturor organizatorilor și partenerilor acestui eveniment și nu în ultimul rând jurnalisților italieni și nu numai cu care am colaborat”, a precizat Antoniu Martin.

De remarcat, că Antoniu Martin va fi distins pentru laborioasa activitate de promovare culturală în presa italiană.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.